UPUTSTVO

Evropska Omladinska Kartica do kraja marta 2021. godine je  besplatna za sve mlade od 15-30 godina iz BiH.

Evropska Omladinska Kartica će biti digitalna kartica kojoj ćete moći pristupiti putem aplikacije „European Youth Card“.  

Karticu možete naručiti ispunjavanjem formulara ispod i u roku od dvije sedmice  dobićete e-mail sa posebnim kodom i uputstvima za aktiviranja kartice.

Kartica vrijedi godinu dana.

Sve benefite kartice možete koristiti u BiH ali i u 37 zemalja Evrope. Sve detalje o   sponzorima, partnerima, popustima i prilikama za korisnike kartice pogledajte na našem sajtu i društvenim mrežama

Program Evropske Omladinske Kartice u BiH sprovodi PRONI Centar za omladinski razvoj.

 
 
 
 

NARUČI KARTICU

1 kartica, hiljade popusta, 37 zemalja, 7 miliona korisnika

Evropska Omladinska Kartica služi da vam pruži priliku kako biste ostvarili svoj puni potencijal. Kartica vam pomaže da putujete po Europi, upoznate nevjerovatne ljude i steknete nova prijateljestva. 

Uz karticu imate mogućnosti za učenje novih stvari i pokretanje karijere, stvaranje promjena u vašoj zajednici i postajete aktivni građani koji oblikuju društvo.

 

Kako kartica radi?

Desetine hiljada popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, usluge i proizvode u 37 zemalja širom Evrope dostupno je putem ove kartice. Osim toga, u svakoj zemlji postoji na stotine programa i prilika za volontiranje, učenje, zapošljavanje, poduzetništvo i mnoge druge stvari koje vam pomažu na vašem putu. 

Sa karticom možete pristupiti svim hiljadama mogućnosti u svih 37 zemalja. Karticu izdaju i upravljaju organizacije koje su članice Europske Asocijacije Omladinske Kartice(EYCA). 

Za karticu u BiH licenciran je PRONI Centar za omladinski razvoj.

Kako dobiti karticu?

Ne morate biti student da biste dobili karticu. Dostupan je svim mladima od 15 do 30 godina. Kartica vrijedi godinu dana. 

👉Kliknete na “Naruči karticu”
👉Popunite formu sa svojim podacima
👉Nakon 14 dana dobićete jedinstveni kod i upustvo na e-mail
👉Iskoristit popuste i prilike pokazivanjem svoje digitalne kartice

PREUZMI APLIKACIJU


OSTVARI POPUSTE U 37 EVROPSKIH ZEMALJA

Budi dio 7 miliona mladih koji koriste popuste!

        Program Evropske Omladinske Kartice u BiH realizuje PRONI 

NARUČI KARTICU